Klachtenprocedure

Het kan zijn dat u na het bezoek van het SMC Flevoland niet tevreden bent over het onderzoek, de behandeling of de communicatie vanuit betreffende zorgverlener. Wanneer bij de betreffende medewerker of bij de organisatie niet bekend is dat u ontevreden bent over onze hulpverlening geeft dit ons niet de mogelijkheid om de klacht naar tevredenheid op te lossen of onze diensten en wijze van communiceren te verbeteren. Meld daarom altijd uw klacht.

Indien u een klacht heeft is het van belang deze eerst bij de betreffende medewerker waar de klacht op van toepassing is te bespreken. Mogelijk kan de betreffende klacht samen met de medewerker al op een goede manier opgelost worden.

Mocht u er met betreffende medewerker niet uitkomen dan denken wij als organisatie graag met u mee om in samenspraak tot een passende oplossing te komen. Medewerkers zijn op basis van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) gehouden om een klacht/incident intern te melden bij de organisatie. Echter horen wij graag van u hoe u het bezoek heeft ervaren en op welke manier u graag zou willen dat de klacht wordt opgelost. U kunt uw klacht kenbaar maken via klacht@smcflevoland.nl. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op. U kunt ook gebruik maken van onderstaand email-formulier.

Indien er in samenspraak met u niet tot passende oplossing kan worden gekomen kunt u de klacht aan een onafhankelijke klachtenfunctionaris melden. Het SMC Flevoland is verplicht zich te verbinden aan een onafhankelijke klachtenregeling. Wanneer u een klacht heeft over de sportarts/SMI dan kunt u uw klacht voorleggen bij de klachtenfunctionaris van de Vereniging van Sportgeneeskunde (mw. C. Ottevangen, 030-2252290). Heeft u een klacht over een fysiotherapeut? Dan kunt u uw klacht melden via Klachtenregeling KNGF (033-467 29 29).

Klachtenformulier

Contactformulier

"*" indicates required fields

Afspraak maken

Heb je fysieke klachten of wil je maatwerk begeleiding binnen je fysieke doelen? Bij ons kan je voor de meeste zorg zonder verwijzing terecht!

  • check icon Multidisciplinair team van zorgprofessionals
  • check icon Expertise in sportrevalidatie, orthopedische revalidatie en leefstijlverandering
  • check icon Optimale faciliteiten voor herstel waaronder een eigen testlab en 300m2 fitness faciliteiten
Afspraak maken

Vergoeding zorgverzekeraar

Het Sport Medisch Centrum Flevoland biedt zowel specialistische zorg, multidisciplinaire zorg als fitness en leefstijlbegeleiding. Veel zorgdiensten worden vergoed vanuit uw verzekering waaronder sportgeneeskunde, gecombineerde leefstijlinterventie, fysiotherapie en diƫtetiek.

Bekijk overzicht