Small group training

Bij SMC Flevoland bieden we wekelijks meerdere small group trainingen aan in groepjes van maximaal 4 personen. Onder begeleiding van een personal trainer krijgt u een effectieve en gevarieerde training met focus op specifieke technieken en doelen. Door de kleine groepen kunnen we de training aanpassen aan uw niveau en rekening houden met eventuele fysieke klachten. We leggen tijdens de trainingen de nadruk op het creëren van een optimale techniek om de kans op blessures te verkleinen en de trainingseffectiviteit te vergroten.

Intake en evaluaties

Met een uitgebreide intake bepalen we samen korte- en lange termijn doelen. Met behulp van specifieke testen en metingen brengen wij uw beginsituatie en belastbaarheidsniveau in kaart. Deze resultaten gebruiken we ook tijdens evaluatiemomenten om uw voortgang te monitoren.

Extra’s en korting

Als lid van onze small group trainingen heeft u gratis toegang tot kennissessies die vanuit SMC Flevoland periodiek georganiseerd worden. Daarnaast krijgt u korting op een vrijtrainen abonnement bij SMC Flevoland.

Aanmelden

Aanmelden kan via 0320 550000 (ook voor WhatsApp) en administratie@smcflevoland.nl. Na aanmelding plannen we een intakegesprek waarna u direct kunt gaan deelnemen aan onze trainingen. Liever met uw eigen vriend/vriendin of kleine groep trainen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten.

Afspraak maken

Heb je fysieke klachten of wil je maatwerk begeleiding binnen je fysieke doelen? Bij ons kan je voor de meeste zorg zonder verwijzing terecht!

  • check icon Multidisciplinair team van zorgprofessionals
  • check icon Expertise in sportrevalidatie, orthopedische revalidatie en leefstijlverandering
  • check icon Optimale faciliteiten voor herstel waaronder een eigen testlab en 300m2 fitness faciliteiten
Afspraak maken

Vergoeding zorgverzekeraar

Het Sport Medisch Centrum Flevoland biedt zowel specialistische zorg, multidisciplinaire zorg als fitness en leefstijlbegeleiding. Veel zorgdiensten worden vergoed vanuit uw verzekering waaronder sportgeneeskunde, gecombineerde leefstijlinterventie, fysiotherapie en diëtetiek.

Bekijk overzicht

Klaar om de beste versie van jezelf te worden?

Ons team kijkt graag samen met jou naar wat je nodig hebt om je doelen te behalen. We begeleiden je stap voor stap door het traject en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Afspraak maken