Performance training

Voor top- en prestatie sporters bieden wij op maat gemaakte begeleiding, zowel fysiek als op afstand, met een focus op training, voeding en mentale ondersteuning. Door middel van uitgebreide testen en metingen brengen we uw fysieke gesteldheid in kaart en stellen we een gepersonaliseerd ontwikkelingsplan op om uw doelen te bereiken.

Testen en meten

Verschillende testen en metingen, van lichaamssamenstelling tot fysieke testen, worden gebruikt om uw fysieke gesteldheid in kaart te brengen. De resultaten worden gebruikt als startpunt maar ook om periodiek de voortgang te monitoren. Op deze manier kunnen we uw trainingsplan op basis van uw resultaten indien nodig aanpassen, zodat u op een effectieve manier traint.

Voedings- en trainingsplan

Met een realistisch doel voor ogen stellen we een op maat gemaakt voedings- en trainingsplan op. Door het voedings- en trainingsplan op elkaar af te stemmen, kunnen we het herstel na de training en de verbeteringen (supercompensatie) optimaliseren. Ons gepersonaliseerde voedingsadvies sluit aan op uw behoeften en sportprestaties. Met een voorbeeldschema en praktische tips optimaliseren we het voedingspatroon met aandacht voor herstel en wedstrijdvoorbereiding. Ook het trainingsplan wordt uitvoerig met u besproken, of u nou zelfstandig gaat trainen of aan de slag gaat met een van onze performance trainers. Op deze manier kunt u vol vertrouwen aan de slag.

Meer informatie of een intake gesprek inplannen? Neem dan contact op via 0320 550000 (ook voor WhatsApp) of via administratie@smcflevoland.nl

Afspraak maken

Heb je fysieke klachten of wil je maatwerk begeleiding binnen je fysieke doelen? Bij ons kan je voor de meeste zorg zonder verwijzing terecht!

  • check icon Multidisciplinair team van zorgprofessionals
  • check icon Expertise in sportrevalidatie, orthopedische revalidatie en leefstijlverandering
  • check icon Optimale faciliteiten voor herstel waaronder een eigen testlab en 300m2 fitness faciliteiten
Afspraak maken

Vergoeding zorgverzekeraar

Het Sport Medisch Centrum Flevoland biedt zowel specialistische zorg, multidisciplinaire zorg als fitness en leefstijlbegeleiding. Veel zorgdiensten worden vergoed vanuit uw verzekering waaronder sportgeneeskunde, gecombineerde leefstijlinterventie, fysiotherapie en diƫtetiek.

Bekijk overzicht

Klaar om de beste versie van jezelf te worden?

Ons team kijkt graag samen met jou naar wat je nodig hebt om je doelen te behalen. We begeleiden je stap voor stap door het traject en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Afspraak maken