Isokinetische testen

Isokinetische krachttesten zijn de gouden standaard als het gaat om het meten van geïsoleerde kracht in specifieke spiergroepen. Met onze Isoforce voeren we sinds begin 2024 nauwkeurige analyses uit van individuele krachtproductie onder strikt gecontroleerde omstandigheden.

Deze tests leveren uiterst precieze metingen op omdat de Isoforce een constante weerstand handhaaft gedurende de volledige bewegingsuitslag van een gewricht. Hierdoor kunnen we nauwkeurig verschillen tussen ledematen identificeren, zoals tussen het linker- en rechterbeen.

De resultaten van isokinetische testen zijn van groot belang in diverse revalidatieprogramma’s. Ze helpen bij het evalueren van de effectiviteit van behandelingen, het monitoren van de revalidatievoortgang, en het veilig begeleiden van een terugkeer naar sportactiviteiten.

Afspraak maken

Heb je fysieke klachten of wil je maatwerk begeleiding binnen je fysieke doelen? Bij ons kan je voor de meeste zorg zonder verwijzing terecht!

  • check icon Multidisciplinair team van zorgprofessionals
  • check icon Expertise in sportrevalidatie, orthopedische revalidatie en leefstijlverandering
  • check icon Optimale faciliteiten voor herstel waaronder een eigen testlab en 300m2 fitness faciliteiten
Afspraak maken

Vergoeding zorgverzekeraar

Het Sport Medisch Centrum Flevoland biedt zowel specialistische zorg, multidisciplinaire zorg als fitness en leefstijlbegeleiding. Veel zorgdiensten worden vergoed vanuit uw verzekering waaronder sportgeneeskunde, gecombineerde leefstijlinterventie, fysiotherapie en diëtetiek.

Bekijk overzicht

Klaar om de beste versie van jezelf te worden?

Ons team kijkt graag samen met jou naar wat je nodig hebt om je doelen te behalen. We begeleiden je stap voor stap door het traject en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Afspraak maken