Gratis blessurespreekuur

SMC Flevoland)biedt wekelijks een gratis blessure spreekuur aan voor haar partner sportverenigingen. Ben je lid van één van onze partnerverenigingen? Dan kan je wekelijks gratis bij ons terecht! Het blessurespreekuur vindt iedere maandag plaats op het SMC Flevoland tussen 18:30 en 19:00 uur, waarbij één van onze sportfysiotherapeuten beschikbaar is voor een korte beoordeling van jouw klachten. Ook krijg je advies of het nodig is om begeleiding te krijgen van een fysiotherapeut of andere zorgverlener, of consultatie van de huisarts nodig is, en of je jouw sportactiviteiten tijdelijk moet aanpassen.

Je bent in goede handen

Binnen SMC Flevoland hebben wij een compleet team van sportzorgprofessionals, zoals een sportarts, sportdiëtist, sportfysiotherapeuten en osteopaat. Wanneer ondersteuning nodig is bij je herstel, ontvang je advies over het te volgen plan zodat je snel weer kunt sporten en terugkerende klachten kunt voorkomen.

Ook wanneer je al langer een blessure heeft, ben je van harte welkom om de klacht door ons te laten beoordelen. Soms heb je al begeleiding gehad, maar heeft dit nog niet geleid tot een oplossing van de klacht. In andere gevallen kan het zijn dat je nog op zoek bent naar en goed plan en de juiste begeleiding om de klacht op te lossen.

Afspraak maken?

Een afspraak inplannen voor het blessurespreekuur? Dat kan gemakkelijk via onderstaand contactformulier of via WhatsApp. Met uitzondering van weekenden krijg je binnen 24 uur te horen of er nog plek is en welke plekjes nog beschikbaar zijn. Een afspraak op het spreekuur duurt 15 minuten.

Partnervereningen

Onze partnerverenigingen in 2024 zijn:

  • DD Dance Studio
  • ITL Tennis
  • Flevo Musketiers
  • VV Unicum
  • Handbalvereniging Lelystad

Geen lid?

Geen lid bij één van onze partnerverenigingen, maar wilt u uw klachten wel graag door ons laten beoordelen? Laat uw gegevens achter via het onderstaande contactformulier en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u zelf een afspraak maken voor een intake bij één van onze zorgverleners? Dat kan via afspraak maken.

Afspraak maken

Heb je fysieke klachten of wil je maatwerk begeleiding binnen je fysieke doelen? Bij ons kan je voor de meeste zorg zonder verwijzing terecht!

  • check icon Multidisciplinair team van zorgprofessionals
  • check icon Expertise in sportrevalidatie, orthopedische revalidatie en leefstijlverandering
  • check icon Optimale faciliteiten voor herstel waaronder een eigen testlab en 300m2 fitness faciliteiten
Afspraak maken

Vergoeding zorgverzekeraar

Het Sport Medisch Centrum Flevoland biedt zowel specialistische zorg, multidisciplinaire zorg als fitness en leefstijlbegeleiding. Veel zorgdiensten worden vergoed vanuit uw verzekering waaronder sportgeneeskunde, gecombineerde leefstijlinterventie, fysiotherapie en diëtetiek.

Bekijk overzicht

Klaar om de beste versie van jezelf te worden?

Ons team kijkt graag samen met jou naar wat je nodig hebt om je doelen te behalen. We begeleiden je stap voor stap door het traject en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Afspraak maken