Annemarie ten Kate

MSc. Bewegingswetenschappen / Post-HBO Leefstijlcoach
Functie

MSc. Bewegingswetenschappen / Post-HBO Leefstijlcoach

Expertisegebieden

Leefstijlcoaching, personal training, testen en meten, begeleiding bij trainen voor sportevenementen

Over mij

Samen met mijn vriend en kat woon ik in Baarn. Je vindt me vaak op de atletiekbaan, in de natuur, met mijn neus in een goed boek of met mijn camera in de hand bij een concert.

Dankzij mijn opleiding tot bewegingswetenschapper heb ik een brede kijk op sport, bewegen en gezondheid. Het geeft mij energie om deze kennis dagelijks in mijn werk toe te passen. Als personal trainer help ik sporters hun prestaties te verbeteren door middel van op maat gemaakte trainingsprogramma’s en nauwkeurige monitoring van hun vooruitgang. Ik vind het een leuke uitdaging om de juiste balans te vinden tussen uitdaging en haalbaarheid, zodat de sporters gemotiveerd blijven en hun doelen bereiken.

Daarnaast begeleid ik als leefstijlcoach mensen binnen de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) bij het verbeteren van hun leefstijl en gezondheid. Hierbij kijken we niet alleen naar fysieke activiteit, maar ook naar o.a. voeding, slaap en stressmanagement. Het is inspirerend om te zien hoe mensen binnen dit traject vooruitgang boeken en zich in het dagelijks leven fitter en gezonder voelen.