Mireille Hofsteenge

MSc. Human Movement Science / BSc. Fysiotherapeut
Functie

MSc. Human Movement Science / BSc. Fysiotherapeut

Expertisegebieden

testen en meten in de (sport)revalidatie, inspanningsproblematiek, ademhalingsproblematiek, hand- en pols klachten

Contactgegevens
  • 06-59392440
  • mireille@smcflevoland.nl
  • 0320-550000
Over mij

Sinds twee jaar woon ik in de binnenstad van Zwolle samen met mijn kat Pippie. Mijn roots liggen in Haren (Groningen), waar ik ben opgegroeid. Mijn studie en werk hebben me ook door andere steden geleid: ik heb fysiotherapie gestudeerd in Enschede en vervolgens bewegingswetenschappen aan de VU in Amsterdam, terwijl ik in Utrecht woonde en werkte.

Mijn doordeweekse dagen begin en eindig ik graag buiten, waar ik actief bezig ben met hardlopen, zwemmen in het buitenbad, beachvolleyballen of yoga. In het weekend geniet ik van actieve uitjes met mijn vriend, familie of vriendinnen.

Als bewegingswetenschapper ben ik geboeid door het analyseren van verzamelde data om waardevolle inzichten te verkrijgen. Maar de stap naar de praktijk geeft het meeste voldoening: de informatie verkrijgen om iemands revalidatietraject te optimaliseren. De voortdurende ontwikkelingen in het vakgebied en in revalidatietrajecten stimuleren mij. Als fysiotherapeut put ik dan ook veel energie uit de zichtbare vooruitgang die patiƫnten boeken in hun dagelijks functioneren.