Beweegkwaliteit

Brayen Shakison

Brayen Shakison

Beweegkwaliteit

Mijn naam Brayen Shakison en ik ben 40+ jaar.
Samen met mijn vrouw hebben wij een gezin met drie kinderen.
Vanuit die basis help ik graag mensen om het leven in beweging te houden.
“Je bent wie je bent en je wordt waar je in gelooft”.
Als je accpeteerd wie je bent, gelooft dat je het waard bent, en vertrouwd dat je het kan, dan is succes onvermijdelijk. De sleutels tot succes heb je zelf
in handen, mijn grootste en belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat wij de juiste sleutels gaan gebruiken.
 
Na verschillende opleidingen zoals Trainen Met Kanker, Bewegingsdeskudige Niet Aangeboren Herenletsel, Bewegingsdeskudige overgewicht/obesitas en (pre) Diabetes, NASM personal training en Functionele Houding Specialist plus de kennis en ervaringen die ik heb opgedaan als examinator van de NASM PT opleiding en erkend fitness docent bij de EFAA opleidingen en Start2move heb ik mijn niche gevonden. Met andere woorden, ik heb datgene gevonden waar mijn hart ligt. De kwaliteit van bewegen, met mijn eigen onderneming “Beweegkwaliteit.nl”
 

Mijn motto is: kwaliteit van bewegen is kwaliteit van leven. Dit omvat voor mij alles wat de kwaliteit van bewegen kan bevorderen. Je kunt hierbij denken aan de houding tijdens het bewegen zelf. Voeding en het mentale aspect hebben ook zeker invloed op de kwaliteit van bewegen. Mijn kracht is om al deze aspecten bij elkaar te brengen zodat wij samen tot een blijvend resultaat komen.

 

Brayen Shakison